690.00 ден

Бренд: Spark
Боја: злато

За сите android и iphone мобилни телефони

Капацитивен екран на допир
СИМ-поддршка: единствена SIM картичка
СИМ-тип: микро SIM
Поврзување: GPRS, Bluetooth
Фотоапарат: Предна камера

Нема залиха

SKU: 4575698 Категорија:

Опис

Бренд: Spark
Боја: злато

За сите android и iphone мобилни телефони

Капацитивен екран на допир
СИМ-поддршка: единствена SIM картичка
СИМ-тип: микро SIM
Поврзување: GPRS, Bluetooth
Фотоапарат: Предна камера