Sale

1,650.00 ден 899.00 ден

8.0 Liter

Димензии: Ширина 32cm, Висина14cm, Длабочина 14cm.

Тип: Холандски печки
Тежина на пакет во KGs: 3
Материјал: Метал
Бренд: HTC

Нема залиха

Опис

8.0 Liter

Димензии: Ширина 32cm, Висина14cm, Длабочина 14cm.

Тип: Холандски печки
Тежина на пакет во KGs: 3
Материјал: Метал
Бренд: HTC