Sale

350.00 ден 170.00 ден

Материја: Пластика

Големина: 37 * 11,5 * 9см / 14,5 * 4,5 *

Инструкции:
1. Ставете го ролерот на рамна површина со рачката кон вас, потоа ставете ги листовите на лентата за ролни и навраќајте малку со прстите.
2. Ставете го материјалот внатре во листот.
3. Притиснете ја рачката напред и вашиот полн лист ќе биде подготвен да се готви. Пријатен оброк.
-Повеќе или премалку полнење може да ја комплицира функционалноста.
-Кога ќе завршите, измијте ја ролната со сапун и исплакнете ја со вода, потоа избришете ја со крпа.

Нема залиха

Опис

Материја: Пластика

Големина: 37 * 11,5 * 9см / 14,5 * 4,5 *

Инструкции:
1. Ставете го ролерот на рамна површина со рачката кон вас, потоа ставете ги листовите на лентата за ролни и навраќајте малку со прстите.
2. Ставете го материјалот внатре во листот.
3. Притиснете ја рачката напред и вашиот полн лист ќе биде подготвен да се готви. Пријатен оброк.
-Повеќе или премалку полнење може да ја комплицира функционалноста.
-Кога ќе завршите, измијте ја ролната со сапун и исплакнете ја со вода, потоа избришете ја со крпа.