Sale

5,300.00 ден 4,790.00 ден

  • Модел: Pioneer

Едноставен CD-тјунер. Лесен за користење кој ви овозможува да уживате во музиката од ЦД-а и FM радио станици. Исто така, поддржува репродукција на MP3, WMA, WAV, па дури и FLAC аудио-датотеки без загуби од пренослив уред преку USB или Aux-in. Благодарение на Android Media Access, можете лесно да пребарувате низ содржината на вашиот телефон и да слушате музика додека ја полните батеријата. DEH-1700UB ги свири вашите песни со 4 x 50W чиста, докажана моќност на MOSFET. Доколку тоа не е доволно, секогаш можете да го користите RCA предизлезот за да закачите друга стерео компонента, како сабвуфер или дополнителен засилувач за предните и задните звучници. Овој стерео има одличен црно-бел осветлен дисплеј со светло-црвени копчиња.

Нема залиха

SKU: 65456467 Категорија:

Опис

  • Модел: Pioneer

Едноставен CD-тјунер. Лесен за користење кој ви овозможува да уживате во музиката од ЦД-а и FM радио станици. Исто така, поддржува репродукција на MP3, WMA, WAV, па дури и FLAC аудио-датотеки без загуби од пренослив уред преку USB или Aux-in. Благодарение на Android Media Access, можете лесно да пребарувате низ содржината на вашиот телефон и да слушате музика додека ја полните батеријата. DEH-1700UB ги свири вашите песни со 4 x 50W чиста, докажана моќност на MOSFET. Доколку тоа не е доволно, секогаш можете да го користите RCA предизлезот за да закачите друга стерео компонента, како сабвуфер или дополнителен засилувач за предните и задните звучници. Овој стерео има одличен црно-бел осветлен дисплеј со светло-црвени копчиња.