Sale

999.00 ден 650.00 ден

Нов модерен дизајн

Сокриен греач

Капацитет од 2 литри

Автоматско исклучување со врела вода

Артикулирана капа

Отпорност на заштита во случај на суво греење

Тело од нерѓосувачки челик

Светло за индикатор за функција (вклучено / исклучено)

Автоматско исклучување со врела вода

Артикулирана капа

Кабел за складирање

Бренд: Cyber
Модел: CYK-556
Боја:Сива

 

 

Нема залиха

SKU: 53467 Категории: ,

Опис

Нов модерен дизајн

Сокриен греач

Капацитет од 2 литри

Автоматско исклучување со врела вода

Артикулирана капа

Отпорност на заштита во случај на суво греење

Тело од нерѓосувачки челик

Светло за индикатор за функција (вклучено / исклучено)

Автоматско исклучување со врела вода

Артикулирана капа

Кабел за складирање

Бренд: Cyber
Модел: CYK-556
Боја:Сива