Sale

1,525.00 ден 890.00 ден

Cyber блендер 2 во 1

Моќен мотор со 4 брзини и еден пулс

1.5 литри, пластична тегла плус мелница

220-240v

220v-240~50\60Hz 250w

Нема залиха

SKU: 2434777 Категории: ,

Опис

Cyber блендер 2 во 1

Моќен мотор со 4 брзини и еден пулс

1.5 литри, пластична тегла плус мелница

220-240v

220v-240~50\60Hz 250w