899.00 ден

Bestway единечен душек.

Дименции: 185cm*76cm*22cm Воздушен душек за надувување.

Нема залиха

SKU: 43777 Категорија:

Опис

Bestway единечен душек.

Дименции: 185cm*76cm*22cm

Воздушен душек за надувување.

Удобна површина за спиење.

Идеален за употреба во домот или за кампувања.

Оптоварување: Максимум 200kg