16,000.00 ден

  • Модел: Pioneer

Достапно за забава во автомобил. Уживајте во целата ваша омилена содржина на голем 6,2-инчен екран на допир, во автомобилот. Земете ја вашата музика и видео колекција со вас на патот. Без разлика дали е складиран на ЦД-а, ДВД-а, USB-уред или на најновите паметни телефони на iPhone и Android, AVH-170DVD репродуцира аудио / видео од речиси секој извор.

Нема залиха

Категорија:

Опис

  • Модел: Pioneer

Достапно за забава во автомобил. Уживајте во целата ваша омилена содржина на голем 6,2-инчен екран на допир, во автомобилот. Земете ја вашата музика и видео колекција со вас на патот. Без разлика дали е складиран на ЦД-а, ДВД-а, USB-уред или на најновите паметни телефони на iPhone и Android, AVH-170DVD репродуцира аудио / видео од речиси секој извор.