Sale

970.00 ден 540.00 ден

450F

Овој модел ви овозможува да ја пеглате косата додека ја чешлате и ќе постигнете резултат како од фризерски салон.

Брза

Сигурна

Нежна

Одлична за сите типови на коса.

Брзо се загрева

Одлична за патување.

 

Нема залиха

Категорија:

Опис

450F

Овој модел ви овозможува да ја пеглате косата додека ја чешлате и ќе постигнете резултат како од фризерски салон.

Брза

Сигурна

Нежна

Одлична за сите типови на коса.

Брзо се загрева

Одлична за патување.