250.00 ден

Керамичка тегла чаша со “капак огледало” опшиен со пластика – метална боја

Димензија 14×8

Нема залиха

SKU: 543 Категории: ,

Опис

Керамичка тегла чаша со “капак огледало” опшиен со пластика – метална боја

Димензија 14×8