1,100.00 ден

Модерен чадор со обратно автоматско отварање, осум сегменти, дупло платно, пластична “C” дршка, алуминиумски врв и столб 13мм и метални краеви.

Систематското отварање и затварање го спречува цедењето на водата од површината на чадорот.

Димензија: 117x83cm

Материјал: Полиестер

Боја: Сина

Нема залиха

SKU: 008322 Категорија:

Опис

Модерен чадор со обратно автоматско отварање, осум сегменти, дупло платно, пластична “C” дршка, алуминиумски врв и столб 13мм и метални краеви.

Систематското отварање и затварање го спречува цедењето на водата од површината на чадорот.

Димензија: 117x83cm

Материјал: Полиестер