350.00 ден

Пластичен цеделник за садови, со одличен квалитет.

Боја: зелена

Нема залиха

SKU: 80202102 Категории: ,

Опис

Пластичен цеделник за садови, со одличен квалитет.

Боја: зелена

Curver-потекло Франција

Димензија 39x39x10