240.00 ден

Боја: хром мат

Централно растојание: 192мм

Должина: 217мм

Ширина: 35мм

Висина: 33мм

Нема залиха

Опис

Боја: хром мат

Материјал: метал

Централно растојание: 192мм

Должина: 217мм

Ширина: 35мм

Висина: 33мм