Sale

1,250.00 ден 850.00 ден

Димензија:1.14m x 1.12m x 66cm (45” x 44” x 26”)

Фотелја Футбал – Up In & Over, намената за деца и возрасни.

Практична и лесна.

Може да се користи и за дома и за на плажа.

Нема залиха

SKU: 32427 Категорија:

Опис

Димензија:1.14m x 1.12m x 66cm (45” x 44” x 26”)

Материјал: Еко кожа

Се полни со воздух

Фотелја Футбал – Up In & Over, намената за деца и возрасни.

Практична и лесна.

Може да се користи и за дома и за на плажа.