550.00 ден

Бренд: Wrist
Модел: 580
Тип на ремен: гумен силикон
Тип на екранот: Дигитален
Целна група: унисекс
Отпорност на вода: 10 метри
Боја: црна

Нема залиха

SKU: 6485698 Категорија:

Опис

Бренд: Wrist
Модел: 580
Тип на ремен: гумен силикон
Тип на екранот: Дигитален
Целна група: унисекс
Отпорност на вода: 10 метри
Боја: црна