500.00 ден

Слика букет-20 X20  (цветна)

работен со техниката collage painting on canvas на каширано платно

Нема залиха

SKU: 957086 Категории: ,

Опис

Слика букет-20 X20  (цветна)

работен со техниката collage painting on canvas на каширано платно