550.00 ден

Силиконски палец ОК Дизајн

Држач за Iphone и Android мобилни телефони и таблети

Материјал Еко
Тежина 60 g
Големина на пакетот13 * 10 * 5 см
Боја: Зелена, Сина, Розева, Виолетова

Нема залиха

Категорија:

Опис

Силиконски палец ОК Дизајн

Држач за Iphone и Android мобилни телефони и таблети

Материјал Еко
Тежина 60 g
Големина на пакетот13 * 10 * 5 см
Боја: Зелена, Сина, Розева, Виолетова