860.00 ден

Брзо и лесно работење
Безбедно работење
Лесно чистење
Нерѓосувачки челик

Нема залиха

SKU: 97609780 Категории: ,

Опис

10/1

Брзо и лесно работење
Безбедно работење
Лесно чистење
Нерѓосувачки челик

транспарентен сад 1500мл
сечилото за вметнување 6mm x 6mm или 12mm x 12mm
сечилото за вметнување 6mm x 36mm или 18mm x 18mm

Платичен сад

ренде

сечалка 3

прибор за лупење