Sale

1,150.00 ден 790.00 ден

3 тавчиња и 6 прибори за готвење

Големо тавче: 24cm

Средно тавче: 22cm

Мало тавче: 20cm

Mатеријал: тефлон

 

Нема залиха

SKU: 848658 Категории: ,

Опис

3 тавчиња и 6 прибори за готвење

Големо тавче: 24cm

Средно тавче: 22cm

Мало тавче: 20cm

Mатеријал: тефлон

Голема издржливост на висока температура.