740.00 ден

Материјал: Метал,

Должина 18cm,

Носивост до 50кг,

Боја-црвена,

Bolis Italia

Нема залиха

Опис

Материјал: Метал,

Должина 18cm,

Носивост до 50кг,

Боја-црвена