70.00 ден

Прекрасна сјајна саксија за цвеќиња со постоље

Боја: сива

Димензија: 16×18

Нема залиха

SKU: 50106020 Категории: ,

Опис

Прекрасна сјајна саксија за цвеќиња со постоље

Боја: сива

Димензија: 16×18