180.00 ден

Прекрасна сјајна саксија за цвеќе.

Овој вид на саксија вклучува постоље.

Боја: сина

Димензија: 16×18

Нема залиха

SKU: 50318012 Категории: ,

Опис

Прекрасна сјајна саксија за цвеќе.

Овој вид на саксија вклучува постоље.

Боја: кафена

Димензија: 16×18