90.00 ден

Пластична саксија за цвеќе

Боја: зелена

Димензија: 180×160

Нема залиха

SKU: 50109002 Категории: ,

Опис

Пластична саксија погодна за вашиот дом, двор или пак тераса

Боја: мат зелена

Димензија: 180×160