90.00 ден

Пластична саксија за цвеќе

Боја: кафена

Димензија: 180×160

Нема залиха

SKU: 50109001 Категории: ,

Опис

Пластична саксија во боја, погодна за вашиот двор, дом или тераса.

Боја: мат кафена

Димензија: 180×160