Sale

690.00 ден 430.00 ден

Поларно ќебе

Димензија: 180x120cm

Боја: портокалово

Нема залиха

SKU: 4500094 Категорија:

Опис

Мобилно поларно ќебе

Димензија: 180x120cm

Боја: портокалово