450.00 ден

На залиха

Високо квалитетен спреј за подмачкување на преноси на ланец со големо работно оптеретување.

КАРАКТЕРИСТИКИ: Силна механичка и термална стабилност, растеглив, спречува трошење и лепење на материјали, отпорен на временски влијанија, отпорен на благи киселини, водо отпорен.

ФИЗИЧКИ И ХЕМИСКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

База: Синтетичко масло

VOC- содржина: Приближно 39% w/w

Релативна густина на 20 степени целзиусови: 0.844 г/мл

Притисок на пареа на 20 степени целзиусови: 3 до 4 бара

Потрошувачка: 2.0 г/сек

4 Ball EP-test (ASTM D 2596): 3430 N

Температурна отпорност: -50 до + 200 степени

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ:

Да се промеша пред употреба.Боцата е под притисок. Да се чува подалеку од извор на топлина и од дофат на деца.

Имате Прашање?
SKU: 678789 Категорија:

Опис

Високо квалитетен спреј за подмачкување на преноси на ланец со големо работно оптеретување.

КАРАКТЕРИСТИКИ: Силна механичка и термална стабилност, растеглив, спречува трошење и лепење на материјали, отпорен на временски влијанија, отпорен на благи киселини, водо отпорен.

ФИЗИЧКИ И ХЕМИСКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

База: Синтетичко масло

VOC- содржина: Приближно 39% w/w

Релативна густина на 20 степени целзиусови: 0.844 г/мл

Притисок на пареа на 20 степени целзиусови: 3 до 4 бара

Потрошувачка: 2.0 г/сек

4 Ball EP-test (ASTM D 2596): 3430 N

Температурна отпорност: -50 до + 200 степени

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ:

Да се промеша пред употреба.Боцата е под притисок. Да се чува подалеку од извор на топлина и од дофат на деца.

Коментари

Нема ни еден коментар за овој производ.

Бидете прв кој ќе објави коментар за “Подмачкувач на ланци”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *