1,250.00 ден

Тежина на производот: 0,2
Број на модел: XB-019BT
Бренд: VVAXLBA
Технологија на поврзување: безжично
Тип на звучник: Bluetooth звучници
Компатибилност со: MP3 плеери
Тип на порта: USB
Број на парчиња: 1
Номинален излез: помал од 5 Watt
Форма: коцка
Боја: црна

Нема залиха

SKU: 4575697 Категорија:

Опис

 

Димензија-висина: 20cm

Тежина на производот: 0,2
Број на модел: XB-019BT
Бренд: VVAXLBA
Технологија на поврзување: безжично
Тип на звучник: Bluetooth звучници
Компатибилност со: MP3 плеери
Тип на порта: USB
Број на парчиња: 1
Номинален излез: помал од 5 Watt
Форма: коцка
Боја: црна