140.00 ден

Метален пепелник со притискање
Лесно се чисти
Миризбата се задржува во пепелникот

Нема залиха

SKU: 678900 Категорија:

Опис

Метален пепелник со притискање
Лесно се чисти
Миризбата се задржува во пепелникот

Боја-розе