190.00 ден

Миризлива свеќа “English check”

Висина: 8cm

Ширина: 8,5cm

Нема залиха

SKU: 61119003 Категории: ,

Опис

Миризлива свеќа “English check”

Украсна чаша со миризлива свеќа

Висина: 8cm

Ширина: 8,5cm