80.00 ден

Пепелник за возила, изработен од квалитетна пластика. Убав дизајн на капакот. Се користи во отворот за чаша !

Нема залиха

SKU: 656457787 Категорија:

Опис

Пепелник за возила, изработен од квалитетна пластика. Убав дизајн на капакот. Се користи во отворот за чаша !