250.00 ден

Дрвени саксии “Кошнички”

Голема 20×10

Мала 18×8

Нема залиха

SKU: 50323001 Категории: ,

Опис

Комплет од две дрвени саксии “Кошнички” погодни за декорација со разновидни цвеќиња.

Голема 20×10

Мала 18×8