650.00 ден

  • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
  • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA

Нема залиха

Опис

Анти-емболизам доколенки A8-004

  • Редуцираат и заштитуваат од венска тромбоза
  • Препорачливи се за пред и пост оперативниот зафат.
  • Градуирана компресија
  • 4 насочен истегнувач за совршено и удобно приспособување
  • Отворот на прстите овозможува зголемена вентилација
  • Мекиот дизајн во пределот на петата дава дополнителна удобност.
  • Компресија – 18 mmHg